eggs benedict

Je ei kwijt

Je Ei Kwijt is onze ode aan het ei. Waarom een ode aan het ei? Ei is voor ons één van de meest bijzondere en veelzijdige producten in de keuken. Want zonder ei is er geen mayonaise, meringue of zacht gekookt of spiegelei. Maar zonder ei bestonden ook slagroomtaart of italiaanse pasta niet.

Op een middag in het voorjaar van 2013 brainstormden we over onze stand op het aanstaande magneetfestival.  Als brunch aten wij misschien wel het paradepaardje der eiergerechten: eggs benedict (een gepocheerd ei op een hartige muffin met ham en hollandaise(=eier)saus). Hoe mooi zou het zijn om dit, toch wel enigszins chique en complexe gerecht te kunnen serveren op een festival? Heel mooi, en met dat als uitgangspunt gingen we aan de slag.

Na de bewuste middag is Je Ei Kwijt uitgegroeid tot een leuk en bijzonder concept. We laten onze gasten de diversiteit van ei als product zien én proeven met een  verrassend menu. Een even ludiek als interactief onderdeel van Je Ei Kwijt is de eierkunst: onze gasten kunnen creatief hun ei kwijt door mee te werken aan een kunstwerk gemaakt van eierschalen. Je ei Kwijt is hierdoor erg geschikt voor een festival, maar ook voor een lunch of diner met een leuk verhaal.

Wil jij ook je ei kwijt? Dan heb je beter een half ei dan een lege dop, want één ei is geen ei, twee ei is een half ei en heel veel ei is het ei van columbus. Dat is het hele eiereneten.

Meer weten of interesse? Neem gerust contact op voor meer informatie of een passende offerte.

CC20130830-036CC20130830-069

je ei kwijt op magneetfestival
je ei kwijt op magneetfestival