CC20140920-057

Mobiel restaurant “Le grand croissant”

Sinds Willem & Cammeraat bestaat, koken wij op locatie. Dat is vooral heel erg leuk, maar soms ook logistiek een uitdaging. Met het idee om echt overal lekker en gezond eten te kunnen serveren hebben wij in het voorjaar van 2014 een plan gemaakt voor een mobiel restaurant. In maart en april volgde een succesvolle crowdfundingcampagne om de financiering rond te krijgen, waarna wij samen met ontwerper Chris Bakker aan de slag gingen. En.. in augustus werd ons mobiele restaurant geopend!

Met dit restaurant ku_MG_3307nnen we op vrijwel iedere locatie waar een auto kan komen diners verzorgen. Zo kunnen we onze gasten verbinden met de bron van de producten waarmee we werken, bijvoorbeeld door diners op boerderijen of op het strand. Ook kunnen we diners op de meest bijzondere plekken geven die je kunt bedenken. Een diner in een bos, op een landgoed of op een berg? Geen brug is ons te ver!

Het restaurant is zo ontworpen dat we ook onze gasten met elkáár kunnen verbinden. De keuken is erg open en alle gasten zitten samen aan één lange tafel die als het ware door de keuken heen loopt. Omdat de keuken op een aanhangwagen gebouwd is, zijn de eerste tafels op barhoogte (met barkrukken), vervolgens lopen de tafels trapsgewijs af in een halve cirkel. Tijdens de bouw kwamen we erachter dat deze vorm eigenlijk wel veel weg had van een grote croissant. Zo werd de naam geboren: Restaurant ‘Le Grand Croissant’!

Met het restaurant organiseren wij zelf diners, maar het is ook mogelijk om op jouw droomlocatie voor jou te komen koken. Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Check de facebookpagina van Le Grand Croissant voor de laatste updates.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor een overzicht van festivals waar we staan en diners die we organiseren.

cropped-CC20140920-052.jpg