Referenties

– Voor onze bruiloft op een oude hoeve in Limburg startten we een lange zoektocht naar cateraars. We hechten nogal veel waarde aan goed en bijzonder eten, maar dat bleek in de categorie ‘cateraars’ nog niet zo eenvoudig te vinden. Gelukkig ontdekten we mobiel restaurant Grand Croissant en werden enthousiast van de oorspronkelijke manier van denken en koken van Willem en Ruben. Ze schoten op basis van ons wensenlijstje helemaal raak met hun voorstellen: samenstelling van het menu, organisatie van de gangen en budgettering pasten ons als een handschoen. Behalve ons spontane verzoek om dan ook maar gelijk de hapjes op de borrel te verzorgen (aanrader!) is er daarom helemaal niets meer aan de voorstellen gewijzigd.

Het middagje voorproeven was een waar feest; het diner op de avond zelf was ronduit puik in alle facetten. Maanden later zijn gasten (zelfs de minder makkelijke eters met wie qua menu bewust geen rekening was gehouden) nog steeds niet uitgepraat over de kwaliteit van het diner. Een veelgestelde vraag blijft hoe we toch ‘die twee heren uit Amsterdam’ hebben weten te vinden…-

Bastien Vievermans

 

– Voor de gasten op onze vergader-en trainingslocatie bestellen wij regelmatig het vegetarische dagmenu. Dit menu met chocoladevijgen bij de koffie, een gevarieerde, groenterijke lunch en frisse smoothie als 4-uurtje vinden wij echt te lekker! Bijzondere smaken en combinaties, heel puur en vers. Echte verwennerij voor ons en onze gasten! –

Lilian Seine, GeWoonBoot

 

Wij kookten o.a. voor:

TNO postnl lumiparts impacthub geef download download